Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

3 trin til holdbar øjenmakeup

Træt af at din øjenmakeup kun holder et par timer? Det er der råd for! Følg disse 3 trin og din makeup holder hele dagen.

TRIN 1: Conceal (med foundation)

For at sikre, at din øjenmakeup får hovedfokusbør du starte med at skjule eventuelle mørke rande under øjnene. Her er tricket at anvende PurePressed Base eller Amazing Base til dit ansigt og under øjet, inden du påfører din concealer.

"Hvorfor?" Kan du spørge. Jane Iredales foundations indeholder bredspektret SPF beskyttelse, har hudplejende fordele og ja, kan bruges som en concealer. Uanset om du foretrækker at bruge en fast eller en løs pudder, vil du med en af disse komme godt fra start når du skal skjule mørke rande. På denne måde skal du bruge meget mindre concealer, så du undgår risikoen for at det lægger sig i gardiner på huden.

Når du anvender concealer gælder reglen, less is more. Anvend den også, når du har færdiggjort din øjenmakeup for at fjerne eventuelle drys fra din øjenskygge. Her er en hurtig genopfriskning, der hjælper dig med at vælge en under-eye concealer:

  • For en concealer, der reducerer og dækker hævelse, prøv Active Light Under-Eye Concealer.
  • For en concealer, der fugter og kan tilpasses i dækkeevne, prøv Circle \ Delete Concealer.
  • For meget mørke rande skal du prøve Enlighten Concealer.

Trin 2: Prime

Når du har concealet under øjnene med foundation skal du også lægge et lag foundation på øjenlåget. Herefter er det tid til at prime dine øjenlåg med Smooth Affair for Eyes eller Eye Shere. Smooth Affair for Eyes giver ikke kun et lag semi-transperant farve, men den gør også at din øjenskygge holder hele dagen.

Når du primer øjenlåget undgår du at øjenskyggen lægger sig i gardiner, smelter eller glider af. Som en ekstra bonus minimerer en primer også strukturen på øjenlåget (fine linjer og rynker), hvilket gør dine øjenlåg til det perfekte lærred til ethvert øjenskygge-look. 

Trin 3: Farve og definition

Du har anvendt concealer og du har primet. Nu er du klar til påføring af F-A-R-V-E. Afslut dit look med vores øjenskygger, eyeliners og mascaraer.

Vores trick til at vælge den rigtige farve er at vælge øjenmakeup i en farve, der er på den modsatte side af farvehjulet fra din øjenfarve. Har du brug for nogle forslag? Her er en hurtig genopfriskning på de bedste øjenskygge nuancer til din øjenfarve.

Når du påfører øjenskygge, skal du sørge for at anvende de lysere nuancer til de dele, du ønsker at fremhæve, og påfør de mørkere nuancer på de områder, du vil nedtone. Hvis du har dybtligggende øjne, påfør lysere nuancer tættere på dit øje, ikke dit pandeben for at hjælpe med at få øjnene mere frem. Hvis du vil skabe illusionen af ​​en løftet pande, skal du tilføje en lys, highlighter til din pandeben.

Tvær ikke øjenskyggefarven på, dup og rul i stedet farven på i flere lag for en intens og holdbar skyggefarve. Blend skyggefarverne godt i overgangene, så der ingen skarpe kanter opstår.

Relaterede artikler