Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Granatæble-ekstrakt og antioxidanter

Lær meget mere om den fugtgivende og antioxidante ingrediens, som har kæmpe WOW-faktor for huden.

Beskytter din hud og holder den ung

En daglig påføring af en antioxidant kan give din hud vigtige fordele. Når de anvendes som ingredienser i hudpleje og makeup, bekæmper antioxidanter de frie radikaler som forårsager tidlig ældning af huden. De frie radikaler er de grimme atomer, der leder efter deres manglende elektron, der med største glæde stjæler fra dine sunde celler og forårsager alle mulige problemer.

Fugtgivende egenskaber

Granatæbleekstrakt er en fugtgivende ingrediens og indeholder polyfenoler som giver potente antioxidanter, der anvendes som ingrediens i PurePressed® Base, PurePressed® Blush og vores elskede fugtspray, POMMISST™ Hydration Spray. Det stammer fra den historiske frugt, som menes at være det nøjagtige æble i Edens Have.

Undersøgelser viser, at granatæble-ekstrakt kan hjælpe med at afgifte huden fra frie radikaler; hjælpe med at reparere hudskader fra miljø- og UV-stråling, understøtte regenerering af huden og hjælpe med at beskytte epidermis. Hvis du kan lide at drikke juice, bør du vælge juice med granatæble. Det har absolut wow-faktor for din hud!

Relaterede artikler