Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

6 tips for en naturlig glødende hud

Glødende sund hud er altid IN.

Giv din hud en solkysset glød

Om det er sommer eller vinter er sund glød altid flot. Med Tantasia Self Tanner & Bronzer og Golden Shimmer Face and Body Lotion har du en DRØMMEDUO, der hjælper dig med at opnå en ubesværet, solfri men solbrun og lysende hud på et øjeblik. Tantasia er en letanvendelig, fugtgivende selvbruner, der hjælper med at trække din egen melanin til overfladen efter bare tre dages kontinuerlig brug. Den har en frisk citrusduft og giver en opbyggelig, diskret glød.

Golden Shimmer er en lysreflekterende lotion, der giver en smuk glimmer-effekt på huden. Det kan bruges overalt på din krop, inklusive på dine kindben som en highlighter og i dit hår for at give glans og dimension (brug ikke mere end størrelsen af en perle). Læs videre for tip og tricks til bruge selvbruner og glimmer som dit hemmelige våben.

Sådan bruges selvbruneren

Sådan bruges selvbruneren

Barber, eksfolier, tilfør fugt dagen før

Forbered din hud ved at barbere, eksfoliere og fugte en dag før påføring. Vær opmærksom på dine albuer, knæ og fødder, når du eksfolierer. Fugt derefter din hud grundigt med en vandbaseret lotion for optimal penetration af de aktive ingredienser.

Forbered huden med Smooth Affair

For at sikre, at du ender med en jævn glød på disse akavede steder, skal du forberede albuer, knæ, hæle, tæer og neglebånd med Smooth Affair Facial Primer & Brightener. 

Tilføj lidt glimmer til din glød

Påfør en blanding af 24-karat guldstøv og Tantasia på din hud for en skinnende, bronzer finish.

Unikke måder at anvende en body lotion med glimmer

Unikke måder at anvende en body lotion med glimmer

En glimtende base

For en diskret lysende base skal du blande Golden Shimmer med Smooth Affair Facial Primer & Brightener inden du anvender dit foundation. Den glimtende effekt titter lige igennem din foundation og giver dig en sund glød.

Beskyt og glød

Tilføj solbeskyttelse til din Golden Shimmer ved at kombinere en dut af Golden Shimmer med en smule Powder-Me SPF30 tør solcreme i dine hænder. Blandingen kan påføres hvor som helst på kroppen.

Camoufler karsprængninger

For at skjule karsprængninger og cellulite blandes en druestørrelse Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream med to dele Golden Shimmer. Påfør på benene ved hjælp af Blending Brush.

Relaterede artikler