Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sådan dækkes mørke rande

Mørke rande er er en af de udbredte bekymringer hos både kvinder og mænd, der ser de mørke rande som et ældningstegn og et træthedstegn.

Det er altafgørende, at du vælger den rigtige concealer til at dække dine mørke rande. 

Du kan påføre concealer med Jane Iredales Camouflage pensel, da den vil give dig den mest naturlige dækning og give dig mulighed for at nå svært tilgængelige områder som den inderste øjenkrog.

INDSÆT VIDEO

Da området under øjnene ikke har talgkirtler, er det vigtigt at bruge et produkt med fugtgivende egenskaber som Circle\Delete, Active Light eller Enlighten Plus. En af de mest almindelige fejl ved valg af concealer er at vælge en concealer, der er for lys. Det vil give dig en askefarvet effekt og vil fremhæve en eventuel hævelse endnu mere. Du bør derfor teste farven på din concealer ved at lægge den ovenpå din foundation - forsvinder concealeren, er det den rigtige farve.

SE MAKEUPARTISTENS HEMMELIGE OPSKRIFT PÅ EN CONCEALER COCKTAIL

Teknik til at dække mørke rande

Vælg farven på din concealer så den matcher din hudtone - eller en tone som er en anelse lysere
Dup concealer på huden med Camouflage pensel eller med Foundation pensel
Påfør produktet i den inderste øjenkrog, under de nederste vipper og i området under øjnene. Træk penslen på kryds og tværs for at sikre at concealeren dækker hele området inklusiv fordybninger
Brug din ringfinger til at tone kanterne. Varmen fra din finger vil få produktet til at smelte ind i din hud.

Sådan minimerer du hævelser under øjet
Graduer farven så den går lys i siderne til mørk i midten - det fremhæver øjenkrogene og og nedtoner hævelsen
Brug en ren øjenskygge pensel til at påføre mineralpudder i en tone lysere end foundationen lige under hævelsen for at minimere den skygge, som hævelsen skaber

 

indsæt før og efter fotos