Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Limited edition julekollektion

Du ser et stjerneskud, der suser forbi, og du lukker dine øjne, og føler komplet fred indeni. Kan du se det for dig? Det er det strålende lys, som vores julegaveæsker i år skal minde modtageren om.

The best gifts are the ones you want to give to yourself.

Årets julegavekollektion er klar, og vi kan slet ikke vente med at dele den med jer!
Vores julegaveæskers fokus er i år Illuminating Lights. Giv en helt særlig julegave med disse æsker, der er inspireret og designet af den strålende nattehimmel.

Forestil dig en vinteraften. Nattefrosten har sat ind. Du kigger op i den skyfri himmel og stjernerne skinner klarere og tættere på end nogensinde før. Du ser et stjerneskud, der suser forbi, og du lukker dine øjne, og føler komplet fred indeni. Kan du se det for dig? Det er det strålende lys, som vores julegaveæsker i år skal minde modtageren om. Vi ønsker at giver jer en ud-af-kroppen oplevelse.

Med disse makeupsæt vil modtageren få skinnende, lysende og glitrende makeup, perfekt til sæsonens festligheder. Selvom festerne måske ikke er, som de plejer i år, så vil vi stadig gerne give jer det bedste look nogensinde.

Find de smukke gaver her

Illumating Lights Face Palette

Illumating Lights Face Palette

I denne unikke julegaveæske får modtageren to blushfarver, én bronzer, to highlighters og ét finish powder. Med dette kit får din kære muligheden for at fejre sæsonens magi med et udvalg af de skønneste, mest strålende nuancer, der fremhæver og løfter ethvert festlook!

Makeuppen i denne gaveæske er fyldt med flatterende farver, der kan lægges lag-på-lag eller blendes, og dermed definerer, og fremhæver enhver hudtone.

Hvis du ønsker at give en makeupgave, der ikke bare giver smuk hud, men også plejer, og nærer huden samtidig, så kan du ikke gå galt i byen med denne æske. Find den her.

Pris: 450,-
(Værdi: 625,-)

Starry Eyes Mascara Set

Starry Eyes Mascara Set

Kender du en, som fortjener at få et ekstra smil på læben og et smukt glimt i øjet i år? Så er denne julegaveæske det helt rette valg! Her får modtageren både vores PureLash® Lash Extender & Conditioner samt vores Black Ice Longest Lash Mascara.

De to produkter giver tilsammen de sundeste og mest velplejede vipper, som man kan drømme om. Denne powerhouse vippe-duo er nemlig spækket med rene, fugtgivende ingredienser.

Der er mange fordele ved denne smukke gaveæske. Ikke nok med at modtageren får synligt længde og volumen på sine vipper, så plejer og beskytter makeuppen samtidig vipperne fra at knække og udtørre. Få fat i gaveæsken nu, før den bliver udsolgt. Find den her.

Pris: 375,-
(Værdi: 485,-)

Yderligere om Jane Iredales mineral makeup

Når du køber disse gaveæsker, giver du ikke blot modtageren smuk makeup. Du giver dem makeup, der er fremstillet af de sundeste og mest skånsomme ingredienser, man kan finde.

Hvert eneste af vores produkter er udviklet så de er lige så sunde for huden, som det er smukt på huden.

Ikke nok med at vores makeup er sund, så er den også god for miljøet. Vi går højt op i bæredygtig makeup og de fleste af vores produkter er veganske.

Hvis du går op i dyrevelfærd, så kan du også trygt købe Jane Iredales makeup. Vi er nemlig anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Tretment of Animals) og Leaping Bunny.

Vi ønsker at du får den sundeste og bedste makeup - både for dig selv, miljøet og dyrene. Find alle vores bestsælgende produkter her.

Relaterede artikler