Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvad er hyaluronsyre og hvad er hudplejefordelene?

Vi underviser i hudplejefordelene ved nogle af vores mest interessante ingredienser.

Seriøse hudpleje-fordele

Hyaluronsyre er en af ​​de ingredienser, som altid omtales som en "superingrediens", men kender du mere til hyaluronsyre? Vi vil besvare nogle af dine spørgsmål om hyaluronsyre og BeautyPrep - Hyaluronic Serum, lige fra de enkle som "Hvad er hyaluronsyre?" til "Vil hyaluronsyre hjælpe med at forlænge levetiden på mine behandlinger med fillers?"

Hvad er hyaluronsyre?

Hvad er hyaluronsyre?

Lad os starte med det grundlæggende. Hyaluronsyre (HA) er et mucopolysaccharid (prøv at sige det 5 gange hurtigt), der findes naturligt i de fleste celler i din krop. Det kaldes ofte "kroppens fugtcreme." En af dens vigtigste funktioner er at binde vand og smøre de bevægelige dele i din krop. Den største mængde findes i din hud, som indeholder næsten 50% af din krops HA.

For huden fungerer det som en fugtgivende ingrediens, dette gør den ved at binde fugten i huden og hjælpe med at skabe den faste, fyldige hud, som vi alle tørster efter. Uheldigvis for os falder mængden af neutral hyaluronsyre med 50% i løbet af alderen. Uv-stråling, forurening og tobak er desværre også medvirkende til at reducere dit hyaluronsyre niveau.

Hvad er hyaluronsyre god til?

Det er en meget vigtig del af din huds cellulære matrix og er ansvarlig for at bevare sunde fugtniveauer, opretholde cellestruktur, holde din hud glat og fyldig, regulere heling og opretholde din huds forsvar imod miljøpåvirkning. Når du bliver ældre, reduceres niveauet af hyaluronsyre, og dette forårsager at huden har tendens til at bliver mere slap og tør.

Vi kan genopbygge HA niveauet med produkter, som indeholder denne ultrafugtende ingrediens. Det hjælper med at gendanne vores naturlige fugtniveau og styrker hudens barrierefunktion. Tro det eller ej, HA molekyler binder sig til og absorberer op til 1.000 gange deres egen vægt i vand. Med daglig anvendelse kan HA hjælpe med at udfylde fine linjer og rynker, øge fugtbinding og reparere hudens lipidbarriere.

Hvad er BeautyPrep - Hyaluronic Serum?

Vores BeautyPrep - Hyaluronic Serum er en kombination af ingredienser, der koncentrerer sig om at fugte de øverste lag af din hud, epidermis og derefter over stratum corneum. Dette er de lag, der tager imod størst miljøbelastning og er mest tilbøjelige til tørhed. BeautyPrep - Hyaluronic Serum hjælper dine hudceller med at holde på fugten, opretholder fylde og elasticitet og understøtter din huds generelle sundhed.

Hvilke ingredienser i dette serum giver sund hud?

Vi har en række ingredienser i BeautyPrep - Hyaluronic Serum, der arbejder sammen for at styrke din huds sundhed og gøre dette produkt til et fugtende kraftværk uden at være fedtet eller tung. For blot at fremhæve et par af ingredienserne nævner vi her ulva lactuca, som er rygraden i hyaluronsyre og kommer fra en smuk grøn tang kaldet jadealge. Dertil kommer beta-glucan, hydrolyseret kollagen og naturligvis hyaluronsyre som natriumhyaluronat.

Hvad er forskellen på hyaluronsyre og natriumhyaluronat?

Natriumhyaluronat er natriumsaltet af hyaluronsyre, der findes i de meste af vores bindevæv. Vi bruger natriumhyaluronat, fordi det er et mindre molekyle, der har en bedre fylde-virkning end det større rene HA molekyle.

Hvad er beta-glucan og hvordan påvirker det din hud?

Den beta-glucan, vi anvender, er certificeret naturlig af Ecocert og ekstraheres fra havrekerner. Det fungerer som en naturlig fugtcreme og den danner en beskyttende hinde. Denne hinde hjælper med at forhindre tab af fugt fra huden, hvilket betyder, at dine hudceller er i stand til at holde på mere af deres egen fugt. Det hjælper også med at lindre tør kløende hud, fordi den genopfylder din huds fugtbarriere og forhinder fugttab/dehydrering, så din hud ser glattere og yngre ud. Det bliver med garanti din nye yndlingsingrediens!

Hvornår skal jeg bruge BeautyPrep - Hyaluronic Serum?

Du kan anvende BeautyPrep - Hyaluronic Serum om morgenen, om aftenen eller begge dele! Bare sørg for at anvende den i denne rækkefølge: 1) Rens, 2) Toner, 3) Serum og 4) Fugtcreme. Vi anbefaler højst at bruge 2 pump! En smule rækker langt.

Bør jeg eksfoliere huden inden jeg bruger Hyaluronic Serum?

Bør jeg eksfoliere huden inden jeg bruger Hyaluronic Serum?

Ja, ja, JA! - Ved at fjerne de døde hudceller fra hudens overflade inden påføring af BeautyPrep -  Hyaluronic Serum, hjælper du ingredienserne med at trænge dybere ned i hudens epidermis. Det hjælper med at give din hud mere synlige og fugtgivende fordele.

Er BeautyPrep - Hyaluronic Serum god til tør, fedtet, sensibel, moden hud m.m.?

JA! BeautyPrep - Hyaluronic Serum er fantastisk til alle hudtyper. Det er især vidunderligt for tør, irriteret hud og moden hud. Vores hud har sværerere ved at bibeholde et højt fugtniveau når vi bliver ældre, fordi celledannelse ikke sker så hurtigt som da vi var yngre. Dette betyder at beskyttelsesbarrieren ikke er så effektiv, og at vi derfor mister den naturlige hyaluronsyre. BeautyPrep - Hyaluronic Serum giver huden lidt rn hjælpende hånd til at holde på den fugt, som giver huden dens naturlige fylde.

Kan hyaluronsyre bekæmpe pigmentpletter?

Desværre bekæmper eller lysner hyaluronsyre ikke hyperpigmentering/pigmentpletter på huden. HA fokuserer mere på at øge fugtniveauet i din hud, så huden får mere fylde, opstrammes og udglattes. Når det kommer til hyperpigmentering, bør du kigger efter produkter med SPF. De hjælper med at forhindre at de mørke pletter bliver mørkere. Eksfoliering kan hjælpe med at gøre lysne mørke pletter og gøre huden mere ensartet.

Kan hyaluronsyre forlænge virkningen af behandlinger med fillers?

Fillers indsprøjtes dybt i hudens dermis, og hyaluronsyre virker topisk på din epidermis. Så desværre forlænger HA ikke dine behandlinger med fillers. Imidlertid hjælper BeautyPrep - Hyaluronic Serum med at fylde overfladestrukturen i din hud. I nogle tilfælde fjerner det endda overfladiske linjer og rynker forårsaget af dehydrering i dine hudceller!

Du kan få din daglige dosis hyaluronsyre fra både BeautyPrep - Hyaluronic Serum og Liquid Minerals. Eller fra HydroPure Hyaluronic Acid Lip Treatment og HydroPure Hyaluronic Lip Gloss.

Relaterede artikler