Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

HydroPure™ Tinted Serum med hyaluronsyre & CoQ10

HydroPure Tinted Serum - farvevarianter
Vælg venligst en variant!

HydroPure™ Tinted Serum er et ultra-fugtgivende farvet serum med hyaluronsyre, der hjælper med at udglatte, pleje, sløre linjer og udjævne hudtonen med transparent dækning for et dugfriskt, ungdommeligt udseende. Indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Professionel vejledning anbefales.

Fordele ved det farvede serum

  • Giver intensiv fugt og udjævner hudtonen med transparent dækning.
  • Hyaluronsyre og oliven squalane giver maksimal fugt og binder fugten i huden.
  • Beroliger, lindrer og leverer kraftfuld antioxidantbeskyttelse.
  • Reducerer synligheden af porer, fine linjer og rynker.
  • Leverer en dugfrisk finish for en mere ungdommelig hud.
  • Indkapslede liposomer indeholder rene mineralske pigmenter og forhindrer ingredienserne i at nedbrydes.
  • Anvendes alene eller sammen med en bredspektret solbeskyttelse for UV-beskyttelse gennem dagen.
  • Påfør din favorit-foundation ovenpå for yderligere dækning.
  • Luftløs pumpe bevarer produktets integritet og sørger for at hver en dråbe udnyttes.

Sådan påfører du det farvede serum

Tryk to gange på pumpen og mix med fingrene for at blande pigment og serum. Påfør jævnt på ansigt og hals. Kombiner med bredspektret solbeskyttelse. For yderligere dækning påføres din yndlings-foundation over HydroPure™ Tinted Serum.

 

Water/Eau/Aqua, Glycerin, Agar, Dipropylene Glycol, Alcohol Denatured, Stearic Acid, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Polymethacrylate, Aloe Vera Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Oil, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Hyaluronic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cetyl Ethylhexanoate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Tromethamine, 1,2 Hexanediol, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Boron Nitride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Beeswax, Sorbitan Olivate, Magnesium Aluminum Silicate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Ubiquinone (Coenzyme Q10), Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Algae Extract. [+/-] Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77489), Iron Oxide (CI 77499), Chromium Oxide Green (CI 77288).

Hyaluronsyre (2%) leverer øjeblikkelig intensiv fugt til huden for en øjeblikkelig udglattende og opstrammende effekt.

Oliven squalane vedligeholder hudens fugtbarriere ved at forhindre transepidermalt fugttab og forhindre irriterende miljøstoffer i at trænge ind i huden, hvilket resulterer i mere fugtet hud.

CoQ10 er en kraftfuld antioxidant, der hjælper med at reducere oxidativ stress og hjælper med at booste hudens evner til at bekæmpe frie radikaler, hvilket reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker.

Ekstrakter fra morgenfrue, alger, pilebark og aloe vera hjælper med at berolige og pleje huden.

Log ind for at skrive en bedømmelse

4 bedømmelser


Karin
19. januar 2023 12:24
Jeg er normalt ikke så meget til foundation, men HydroPure Tinted Serum har fuldstændig ændret min mening.

Jeg elsker konsistensen og at den er meget let at påføre, at huden bliver ensartet og fejlfri på “no time” og den giver en fantastisk flot, ungdommelig finish.

Jeg oplever også at efter træningen, hvor huden er blevet fugtig og svedig, ligger makeuppen stadigvæk fuldstændig perfekt - virkelig.

Advarsel - et stærkt vanedannede produkt🤭


Anette
19. januar 2023 12:24
Min første tanke var, det føltes som silke mod huden
dernæst så jeg huden så frisk og naturlig ud, næsten uden tegn på makeup. Blot med en smuk og gennemfugtet glød.
For mig må makeup ikke kunne føles eller ses på huden som makeup.
Huden må se naturlig smuk ud og det gør den med Hydropure Tinted Serum.
Fantastisk til os som ønsker et naturligt look i dagligdagen, og ønsker man yderligere dækning påfører man blot sin mineralpudder efterfølgende.Sine M
19. januar 2023 12:26
Den er da bare fantastisk. Jeg er helt vildt med “den gamle” men den her har bare en helt anden silkeblød fornemmelse og virkelig lækker finish på huden hvilket gør den så lækker at påføre og have på hele dagen! Jeg er sikker på at jeg blir endnu mere glad for den her👌🏻Emily
19. januar 2023 12:29
Jeg har fedtet hud og var bekymret for, at den ville efterlade et for olieret finish, men det gør den ikke. Den er lidt kornet, når den påføres, men det hele trænger ind i huden Den er meget let, Jeg er stor fan af den!