Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Forlæng din sommerglød med disse bronzers

Selvom sommeren langsomt går på hæld, er der ingen grund til at sige farvel til din smukke sommerglød. Hvis du har nydt at få lidt farve i løbet af de solrige måneder, enten ved at tilbringe tid i udlandet eller bare under den gode danske sommersol, så er der nogle fantastiske produkter fra jane iredale, der kan hjælpe dig med at bevare din skønhed og glød året rundt. Her er et par gode råd om, hvordan du kan bruge bronzere fra jane iredale til at forlænge din sommerglød.

PureBronze - Matte Bronzer

PureBronze er en matte bronzer, der er perfekt til at give dig den naturlige glød, som solen giver. For at anvende denne bronzer korrekt, anbefales det at bruge en god Blending/Contouring pensel. Påfør produktet forsigtigt på toppen af panden, tindingerne, kinderne og kæbelinjen. Dette vil give dig en smuk allover glød, der ser naturlig ud og ikke for tung. Den matte finish hjælper med at skabe dybde og definition i dit ansigt, så du kan fremhæve dine bedste træk.

PureBronze Shimmer Bronzer

Hvis du leder efter lidt ekstra glans og en subtil glød, så er PureBronze Shimmer Bronzer det perfekte valg. Denne bronzer indeholder fine shimmerpartikler, der tilføjer en smuk glans til din hud. For at påføre denne bronzer anbefales det at bruge enten en Blush pensel eller en Dome pensel. Dup penslen rundt over alle fire farver i paletten for at blande dem godt sammen. Påfør derefter produktet med let hånd på dine kindben. Denne metode vil give dig en subtil glans og en sund udstråling. Det er den ideelle mulighed for at tilføje lidt ekstra glød til din sommerhud.

Glow Time Bronzer Stick

Hvis du er på farten og har brug for en hurtig og nem måde at tilføje lidt farve og glød til dit ansigt, så er Glow Time Bronzer Stick det perfekte produkt. Denne praktiske bronzer stick er let at anvende og er ideel til at give dig en solkysset glød, hvor solen naturligt vil ramme dit ansigt. Påfør Glow Time Bronzer Stick på panden, øverst på kindbenene, hagen og på næseryggen. Dette vil give dig et friskt og ungdommeligt udseende på et øjeblik.

Så selvom sommeren måske snart er forbi, behøver du ikke at sige farvel til din smukke sommerglød. Med disse bronzere fra jane iredale kan du bevare din solbrune glød året rundt og få en naturlig, sund udstråling. Så hvorfor ikke give dem et forsøg og fortsætte med at skinne, selv når sommeren er forbi?

Brug for et holde din makeup bedre organiseret? 

Et smukt og tidløst etui, der er genanvendeligt, genopfyldeligt og skabt til at holde i mange år. Dette elegante etui er designet med enkelthed og funktionalitet for øje og er udstyret med et praktisk spejl. Det er skræddersyet til at beskytte din foretrukne PurePressed Base, PureMatte Finish Powder eller Bronzer refill.

Dette stilfulde etui er mere end bare en smuk emballage. Det er en bevidst miljøvenlig løsning, da det er lavet af 50% genanvendt plastik og har en solid ydre skal af aluminium. Dette gør det til et bæredygtigt valg, der hjælper med at reducere affald og belastningen på vores planet.

Vær opmærksom på, at dette etui leveres uden pudder eller bronzer, da de skal købes separat. Det betyder, at du kan genopfylde det med dine foretrukne produkter, hvilket gør det til en praktisk og økonomisk løsning på lang sigt.

Så hvis du leder efter en smuk, holdbar og miljøvenlig måde at opbevare dine makeupprodukter på, er dette genanvendelige etui det perfekte valg. Det kombinerer stil og bæredygtighed og er skabt til at holde din skønhedsrutine organiseret og bæredygtig.

Relaterede artikler