Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Min makeup rutine med HydroPure Tinted Serum

Alle har deres egen makeup rutine, og jeg er ingen undtagelse! Jeg elsker at eksperimentere med forskellige produkter og teknikker, men når det kommer til min basismakeup, er min nye favorit HydroPure Tinted Serum. Dette produkt har været en game-changer for mig; ikke alene giver det mig den perfekte dækning uden at være kageagtig eller tung, men det indeholder også indkapslede liposomer, der nærer min hud. I dette blogindlæg vil jeg fortælle om min makeup-rutine med HydroPure Tinted Serum som base.

Trin 1 HydroPure Tinted Serum 

Det første trin i min makeup-rutine er at påføre to pump af HydroPure Tinted Serum med mine fingre. Når jeg bruger mine fingre er det en hurtig og nem måde at påføre serummet på, plus at de nedbryder de indkapslede liposomer super nemt. Formlen er let og giver lige nok dækning til at udjævne min teint, samtidig med at den lader min naturlige hud skinne igennem. 

Trin 2: Enlighten Concealer 

Det næste trin i min rutine er Enlighten Concealer - dette produkt har været en life saver for mig! Jeg har mørke rander under øjnene, så for mig er det vigtigt at bruge en concealer, der virkelig kan camouflere dem. Enlighten Concealer er en cremet formel med ferskenfarvede undertoner, der lysner perfekt og skjuler alle mørke områder omkring mine øjne uden at virke kageagtig eller tung. 

Trin 3: PurePressed Base Mineral Foundation 

Hvis jeg har en god huddag, har jeg ikke brug for dette trin - men hvis jeg har pletter eller udbrud, kan jeg godt lide at klatte lidt PurePressed Base på disse områder for at opnå ekstra dækning. Det hjælper med at udviske eventuelle ufuldkommenheder, mens det stadig ser naturligt ud og giver mig en jævn base, før jeg påfører andre produkter ovenpå.  

Trin 4:  POMMISST Hydration Spray.

Uanset om jeg bruger PurePressed Base eller ej, elsker jeg at sætte min teint med POMMISST Hydration Spray. Denne forfriskende ansigtsmist er formuleret med botaniske antioxidanter og havmineraler, der fugter, beskytter og genopliver huden på et øjeblik. Den opløftende duft af dette produkt er en ekstra bonus, som altid efterlader mig med en følelse af energi og klar til at starte min dag!

Trin 5: Glow Time Blush Stick.

For at få en ekstra smule glød og farve elsker jeg at kombinere HydroPure Tinted Serum med en creme blush-formel som Glow Time Blush Stick. Det kræver blot et par strøg over mine kinder og læber for at få en naturlig farve, der øjeblikkeligt lysner min teint! 

Trin 6: PureLash Lash Extender & Conditioner og Longest Lash Mascara.

For at afslutte min enkle, fem minutters rutine bruger jeg PureLash Lash Extender& Conditioner samt Longest Lash mascara fra Jane Iredale. Ved at bruge begge dele sammen får jeg fyldigere og længere vipper uden at klumpe eller flage hele dagen. 

 Det behøver ikke at være kompliceret eller dyrt at fremhæve din naturlige skønhed! Med disse enkle trin med Jane Iredale-produkterne kan du opnå en smuk hud på bare fem minutter - uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne. Prøv disse tips selv i dag og se, hvor let det er at føle sig sikker i sin egen hud!

Relaterede artikler