Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Nye mål for din hud

Du behøver ikke smide alt ud af vinduet for at skabe nye skønhedsrutiner. Vi giver bare et par fif til et par ændringer som kan gøre en kæmpe forskel på dine resultater.

Sæt farten ned, tag en dyb indånding og brug lidt tid på at pleje dig selv. Start med din hud. Vi er her for at forbedre din naturlige udstråling med hudelskende, ren mineralmakeup. Vores makeup er let at bruge og egnet til alle aldre og hudtyper. I alle makeupformler bruges kun ingredienser af højeste kvalitet, der giver dig øjeblikkelig fordele for din hud og giver resultater, der kan ses fra første gang du påfører den.

Opdater din skønhedsrutine.
Når det kommer til at ændre vaner og brøve nye ting, findes der aldrig et bedre tidspunkt end lige nu. Når du ændrer din skønhedsrutine betyder det ikke at du skal skille dig af med alle dine nuværende produkter og starte forfra igen - faktisk er det lige modsat. Et par enkle ændringer kan gøre en verden til forskel for din hud:

Prøv en nye foundationnuance eller formel. Du har måske brugt det samme produkt i det sidste årti, men giver det dig stadig de samme resultater? Har du overvejet at prøve en flydende foundation med fløjlsagtig eller satin finish? Du bliver nok overrasket over de resultater en ny foundation kan give dig. Kig ind til en af vores forhandlere og få et professionelt farvematch, og se og føl forskellen på din hud.

Introducer en primer i din rutine for at tilføre mere fugt til din hud og få en mere holdbar makeup. Jane Iredales primere giver dig flere fordele end de fleste andre primere, og du bør give dig selv chancen for at se resultatet på din egen hud. Med Smooth Affair Primer & Brightener hjælper med at udglatte, ensarte og pleje huden for en jævn hud, der samtidig gør det let at påføre en smuk og holdbar makep.

Sørg for at fjerne din makeup hver aften og rense huden grundigt! Vi har gjort det meget lettere at få genstridig makeup af huden med vaskehandsken Magic Mitt. Kombinationen af varmt vand og de tyndeste mikrofibre smelter din makeup sammen i en emulsion, som let kan fjernes med handsken. Din hud efterlades ren og blød. Den fjerner sågar øjenmakeup og mascara!

Opfrisk din hud med en Hydration Spray. Fugtsprayen fås i fire fugtende formler med hver deres hudplejefordele. Uanset om det er for at fiksere din makeup og gøre den mere holdbar, hjælpe med at skabe balance i talgproduktionen, berolige rød og varm hud eller bare for at give et fugtende pift i løbet af dagen, findes der en Hydration Spray der passer til alle.

Eksperimenter med at tilføje farve. Det er ikke så skræmmende som det lyder og farven kan jo påføres på en blød og diskret måde for at fremhæve dine bedste træk. Påfør eksempelvis Just Kissed Lip and Cheek Stain med let hånd og få en flatterende og langtidsholdbar nuance. De unikke farver er spækket med planteekstrakter, som tilpasser sig din huds kemi og giver en blød naturlig rødme.

Nær din hud
Ud over at tilføje nye produkter eller udskifte eksisterende produkter, er der andre måder at opdatere din skønhedsrutine på i dagligdagen. Start med disse tre enkle løfter:

  1. Anvend solbeskyttelse HVER dag. Solen kan stadig skade din hud, selv på overskyede dage. Vælg en fugtcreme eller en foundation med spf.
  2. Drik mere vand. Fugt din hud indefra og ud.
  3. Forpligt dig på at anvende ren makeup. Pas på din hud og dig selv, ved at bruge rene makeup- og hudplejeprodukter i din daglige rutine.

Hvad skal være dit mål for din hud?

Relaterede artikler