Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Pudder foundation eller flydende foundation? Hvad skal du vælge?

Det kan være lige så svært at finde den rigtige foundation som at finde den eneste ene når man dater. men når du først gør det, er uadskillelig. At vælge mellem pudder foundations og flydende foundations formler behøver ikke at være som en dårlig date, og vi er her for at tilbyde muligheder for din huds individuelle behov i begge formater. Vores flydende foundations og pudder foundations hjælper dig med at opnå den finish, du ønsker – uanset om den er dugfri og let eller et mat, fulddækkende look – og gør det, mens du plejer din hud. Vi vil introducere dig til hver enkelt foundation så du kan finde det perfekte match!

Mød jane iredale pudder foundation

PurePressed® Base Mineral Foundation

Har du fedtet hud, tendens til udbrud, acne eller sensibel, sart hud? Purepressed Base er vores bedste pudder foundation til fedtet hud og sensibilitet. Denne pudder er vægtløst og nem at opbygge lag-på-lag for en let til fuld dækkende mat finish. Du kan bogstaveligt talt regne med, at denne foundation er der for dig om det regner eller skinner – den er vandafvisende i op til 40 minutter og giver bredspektret (UVA/UVB) solbeskyttelse med enten SPF 15 eller 20 afhængig af din valgte nuance.

Vores flydende foundation og pudder foundation hjælper dig med at opnå den finish, du ønsker – uanset om det er et dugfriskt og let eller et matteret, fulddækkende look – og den gør det, samtidig med at den plejer din hud. Vi vil introducere dig til hver enkelt foundation.

Amazing Base® Loose Mineral Powder

Hvis din hud er til den mere tørre side, er Amazing Base pudder for dig. Denne jane iredale bestseller er en vægtløs løs pudder, der giver en silkeblød, lysende glød på huden. Amazing Base er også en god løsning til moden eller en mere følsom hud, da den har minimale ingredienser, skjuler og beroliger rødme og reducerer udseendet af ​​fine linjer og porer. Den er nu også tilgængelig i en praktisk genopfyldelig børste, som du let kan have med på farten!

Powder-Me SPF® 30

Powder-Me SPF30 er din nøgle til solbeskyttelse hvor som helst og når som helst. Den transparente nuance er perfekt som daglig solbeskyttelse under eller over din makeup, eller uden makeup, hvis du elsker et "no-makeup" makeup-look. Hvis du allerede er blevet solskoldet, hjælper ingredienser som montmorillonit til at berolige huden og lindre rødme og samtidig forhindre yderligere skade.

Den bedste del af at vælge pudder foundation?

Mens alle jane iredale foundation er vegansk og cruelty free, har hver pudder den ekstra bæredygtige løsning, at der er mulighed for at købe refill. Ikke alene gør dette dem til en leg at medbringe og bruge på farten, men du skaber mindre spild med hvert genkøb! For at toppe det anbefales disse pudder foundations med SPF af Skin Cancer Foundation som en effektiv bredspektret solbeskyttelse.

Mød vores flydende foundations

Beyond Matte™ Liquid Foundation

Dette tre-i-én-produkt er en vinder for dem med fedtet hud og hud med tendens til udbrud og acne. Beyond Matte Liquid Foundation indeholder sellerifrø og hørfrøekstrakt for at prime din hud ved at minimere forekomsten af ​​porer for en udglattet hud. Denne matte foundation kan opbygges lag-på-lag fra medium til fuld dækning og kan påføres lag-på-lag i problemområder for at blive en perfekt matchende concealer. Selv når den er opbygget til fuld dækning, er denne foundation let og holdbar og holder din hud matteret hele dagen! Husk på, at Beyond Matte Liquid Foundation ikke indeholder SPF, så vi anbefaler at kombinere den med din favoritsolcreme eller en af ​​vores SPF-pudder foundations.

Glow Time® Pro BB Cream SPF25

Blot et par dutter er alt, der skal til, for at denne BB creme kan løfte din hud til perfektion. Glow Time Pro BB Cream indeholder æble- og grapefrugt-ekstrakter, der forynger hudens udseende og fremmer din lysende glød, alt imens den tilbyder en fløjlsblød, medium til fuld dækkende og fjerlet finish. Den er en god løsning, hvis du ønsker solbeskyttelse og en vandafvisende foundation.

HydroPure™ Tinted Serum

Er din primære bekymring tør hud? HydroPure Tinted Serum er en flydende foundation, der fylder huden op med fugt med ingredienser som den ultrafugtende hyaluronsyre og CoQ10. Vores "serum med farvepigment" giver en let dækkeevne og reflekterer lyset for at give huden et glødende dugfriskt udseende. Der er intet som overgår HydroPure Tinted Serum, hvis du vil have en let ultra-fugtende flydende foundation! Denne foundation indeholder ikke SPF. Husk derfor at påføre solcreme inden brug eller en pudder foundation med SPF ovenpå.

Dream Tint® farvet dagcreme

Dream Tint er svaret på et "no-makeup" makeup-look. Den kan bruges alene for en ren og let dækning og for at minimere udseendet af porer og fine linjer for et soft-focus-filter effekt. Dream Tine indeholder SPF 15-solbeskyttelse, er vandafvisende i op til 40 minutter og leverer masser af fugt takket være jojobaolie.

 

Den bedste del af at vælge en flydene foundation?

Mens hver foundation har forskellig dækkeevne, styrer du dækningsniveauet afhængigt af din påføring. Lad din foundation tørre, før du påfører et nyt lag for større dækning eller bland den med Smooth Affair Facial Primer på bagsiden af ​​din hånd for at gøre dine fulddækkende makeup-produkter mere transparente.

Er du stadig usikker på, hvordan du vælger mellem pudder foundation og flydende foundation? Uanset hvilken type foundation du vælger, er der ingen regler i makeup! Eksperimenter indtil du finder din perfekte finish eller kombination. Prøv at kombinere Beyond Matte Liquid Minerals med Powder-Me SPF for at få UV-beskyttelse, eller få moden hud til at gløde ved at sammensætte din HydroPure Tinted Serum med Amazing Base.

Når du har valgt din formel, kan du lære, hvordan du matcher din foundation til din hudtone for den perfekte makeupbase!

 

Relaterede artikler