Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Smuk hud i 3 trin

Power of 3: Den smukkeste makeup er sund hud. Det er altid meget rarere at få at vide, at man har en smuk hud frem for at blive spurgt om, hvilken makeup, man bruger.

Jane Iredales mineralbaser får det bedste frem i din hud på en naturlig måde. Du kan opnå et fejlfrit look ved at følge tre nemme trin – valg af den rette primer, valg af base + det rigtige værktøj og valg af fikserende fugtspray.

Trin 1: Vælg din primer

Trin 1: Vælg din primer

En primer fugter og plejer i de dybere hudlag og giver derfor din hud en naturlig og frisk glød, samtidig med at den udglatter og forfiner huden. De forskellige primere kan bruges for sig selv eller som første trin i din makeuprutine for et mere holdbart, ensartet og smukt resultat. 

Trin 2: Vælg din foundation og din børste

Trin 2: Vælg din foundation og din børste

Jane Iredale har den perfekte mineralfoundation til dig uanset hvilken dækkeevne eller finish du ønsker, eller hvilken hudtype du har. Du bliver overrasket over den forskel, den rette foundation vil have på din huds udseende. Du kan opnå den ønskede dækkeevne med en af Jane Iredales veganske børster med ultrabløde, syntetiske hår, med en speciel svamp eller med dine fingerspidser (hvis produktet er flydende).

Trin 3: Spray for at fiksere:

Trin 3: Spray for at fiksere:

Spray i rigelig mængde med en af de fire fugtsprays så mineralerne smelter sammen på huden for at opnå en fejlfri og dugfrisk hudoverflade og for at tilføre huden en dosis sunde, antioxidante planteekstrakter.

Relaterede artikler