Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Ekstrakt fra æble

Giver en naturlig eksfoliering af huden og beskytter med et ordentlig skud antioxidanter.

Æblernes sundhedsmæssige fordele er bredt anerkendt. Disse grønne, røde og gule herligheder er fyldt med vitaminer og mineraler samt phyto-næringsstoffer. Forskning har vist en række mulige sundhedsmæssige fordele lige fra at sænke niveauet af dårligt kolesterol til at reducere risikoen for visse kræftformer. Vi ved også godt at: "et æble om dagen holder lægen væk." Men vidste du godt, at æblet er et hemmeligt våben i vores sunde hudpleje-regiment?

Æble-ekstrakt: Sunde hudpleje-fordele

Æble-ekstrakt: Sunde hudpleje-fordele

Pyrus Malus-frugtekstrakt, almindeligt kendt som æble-ekstrakt, er fantastisk til to ting: bekæmpelse af ældningstegn og udglatning af huden. Den indeholder mange antioxidanter for at beskytte din hud mod frie radikaler og for at hjælpe den med at bevare ungdommelig elasticitet i længere tid.

Hvis det ikke er nok for dig, gør æble-ekstraktens mildt sure karakter det til en blid peeling fyldt med alfa hydroxyl syrer (AHAs) , hvilket giver dig en blød, næret hud.

Derudover er det er også rig på C-vitamin, phenolforbindelser og flavonoider, som alt sammen er gavnligt for hudens sundhed. Vi udnytter fordelene ved æble-ekstrakt i en række produkter for at sikre, at vores hudpleje og makeup indeholder de bedste ingredienser til sund hud.

Du finder det i: Smooth Affair Brightener Face Primer, Smooth Affair Oily Skin Face Primer, Glow Time Pro BB Cream, BeautyPrep Face Moisturizer og HandDrink håndcremen.

Spis dig til en sund hud

Selv om topisk anvendelse af æble-ekstrakt gennem vores produkter er fantastisk til hudens overflade, anbefaler vi også at fodre din krop og hud indefra. Vi står ved udsagnet "et æble om dagen ..." og anbefaler, at du gør det samme. 

Relaterede artikler