Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sådan vælger du den bedste blush og highlighter farve!

Med et stort fokus på strålende hud, gør vores Glow Time Ethereals Blush og Highlighter Sticks et stort gennembrud. Men for mange er det vigtigt at vide hvilken farve som passer til dem, og det vil vi hjælpe jer med her. Det smukke ved denne kollektion, er dens universale funktion samt hvor nemt den er at påføre. For at hjælpe dig nærmere, er her et par råd for at vælge den perfekte farve blush og highlighter, samt hvordan du påføre blush, bronzer og highlighter.

Blush og highlighter

Ligegyldig hvilken dybde og undertone din hud har, er der en masse muligheder at vælge i din blush og highlighter, dog kan det være godt at tilpasse dit look efter hvilken effekt du vil opnå. Når vi ser på vores nye blush farver, vil vi kunne se en tydelig skala af dybde og varme hvilket betyder at varierende hudtyper kan bruge fra lettere til dybere farver. Nogle vil måske bruge dybere farver som bronzer, imens andre måske vælger de lysere farve som blush. Vores highlighter er dit wild card – De kan blandes med ALT! Måden du bruger dem på, vil være baseret på om dit look skal være blødt og afdæmpet eller intens og mættet. For at få en bedre forståelse for hvordan du bruger vores Glow Time Ethereals Blush og Highlighter Sticks sammen, kan vi her se lidt på de forskellige farver blush.

Blush og Highlighter farve kombinationer

Glorious Glow Time™ Blush Stick – Kastanjerød med guld glimmer. Hvis du har en lysere hudfarve, vil denne farve være god som bronzer, du påfører den rundt i det yderste af ansigtet, f.eks. langs hårgrænsen langs kæben. Hvis du har mørkere hud, kan du bruge det på kinderne. På meget bleg hud kan den se meget mættende ud så her vil det være en god ide at bruge vores Blending Contouring Brush. Den kombinerer godt med Eclipse Glow Time Highlighter Stick.

Aura Glow Time™ Blush Stick – Guava med guld glimmer. Denne farve fungerer også godt som bronzer på lysere hudfarver, men den vil give en mere mættende undertone. På mellem til mørkere hudfarver er den smuk på kinderne, og den kombinerer god med Eclipse Glow Time Highlighter Stick.

Enchanted Glow Time™ Blush Stick – Let pink brun med guld glimmer. Hvis du har en mellem hudfarve, vil du finde ud af at denne farve påføres og blander sig perfekt ind til huden, derudover giver den en gylden varm glød. Denne farve vil også virke perfekt som bronzer til meget lys hud som Ivory og Bisque og den kan blive brugt som en diskret highlighter på de mørkere hudtyper. Den kombinerer godt med Solstice Glow Time Highlighter Stick.

Ethereal Glow Time™ Blush Stick - Fersken pink med guld glimmer. Denne farve giver en luksuriøs glød til dem med lysere hud, og giver en frisk nuance til hverdagslooket. Den fungerer også perfekt som en diskret highlighter til medium mørk til mørkere hudtoner. Den kombinerer godt med Solstice eller Cosmos Glow Time Highlighter Sticks.

Mist Glow Time™ Blush Stick – Let kold pink med diskret glimmer. Vores koldeste tone til en frisk, kind med rødme til alle med medium til lys hud, den er specielt favoriseret af brude. Den fungerer også som et fantastisk highlight til mørkere hud. Den kombinerer godt med Cosmos Glow Time Highlighter Stick.

Eclipse Glow Time™ Highlighter Stick – Guld glans. Denne highlighter laver en luksuriøs look af guld smeltet over huden. Den er smuk til alle hudtyper og kombinere godt med Aura and Glorious Glow Time Blush Sticks.

Cosmos Glow Time™ Highlighter Stick - Pearlescent Pink. Vores koldeste highlighter, denne farve giver en ultramoderne glød til huden. Den ser fantastisk ud med Mist, eller for et mere dramatisk look, kombiner med Aura Glow Time Blush Stick.

Solstice Glow Time™ Highlighter Stick – Iriserende champagne. Denne er vores mest universelle highlighter. Den fungerer med alle hudfarver, og kan kombineres med alle blush Sticks. Kombiner den med Glorious for en højere kontrast eller Ethereal Glow Time Blush Stick for et mere diskret look.

Hvordan man påfører Blush, Bronzer og highlighter

En vigtig dynamik er at vide hvor meget produkt du vil påføre, blush, bronzer og highlighter. Før du vælger farve, er det en god ide at vælge dit værktøj til at påfører produktet.

  • Vores Blending Contouring Pensel giver let og spredt påføring, hvilket gør at den er god til at sprede mere mættede farver ud uden at det smelter sammen. Det er et godt værktøj til at påfører mørkere toner som bronzers.
  • Dome penslen giver et blødt men mere fokuseret områder af farve med medium mætning. Det er en favorit at bruge til at påfører blush på æblet af kinden, og smelte sammen i cirkler og sprede det.
  • The Foundation Brush giver den bedste præcision for en specifik placering. Et perfekt værktøj til at påføre highlighter til toppen af kinderne.
  • Derudover kan du selvfølgeligt altid direkte på kinderne, og bruge dine fingre til at smøre ud.

Relaterede artikler