Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

HydroPure™ Color Correcting Serum - Seeing red, go green

Mens foundation bruger hudtone-baserede nuancer til at hjælpe med at ensarte hudtonen, bruger HydroPure™ Color Correcting Serum komplementære farver til at neutralisere rødme og skabe en mere neutral base.

Seeing red?
Go green.

Seeing red? Go green med HydroPure™ Color Correcing Serum

Vi introducerer NY HydroPure™ Color Correcting Serum, et ultra-fugtende, farvekorrigerende serum, der anvender transparent grøn farve til synligt at neutralisere mild-til-moderat rødme.

Neutraliserer rødme

Anvender en transparent grøn farve til synligt at neutralisere rødme i huden, herunder efter behandling, træning og efter soleksponering.

Forynger huden

Fugter i dybden med hyaluronsyre. Minimerer udseendet af fine linjer med CoQ10.

Blid & effektiv

Lindrer og beroliger irritation med allantoin. Sikker at bruge for alle hudtyper og -tilstande.

 

Beroliger huden, reducerer rødme

Beroliger huden, reducerer rødme

HydroPure™ Color Correcting Serum minimerer blidt og sikkert forekomsten af ​​rødme, mens det hjælper med at berolige og genopbygge huden, hvilket gør det ideelt til følsom og efterbehandlings-reaktiv hud.

Gør din makeup endnu bedre

Gør din makeup endnu bedre

Når du anvender HydroPure™ Color Correcting Serum som dit første trin i din makeup-påføring skaber du en mere neutral base til påføring af foundation. Derved bliver det nemmere at opnå de ønskede resultater med mindre indsats of mindre tid. Du minimerer endda forbruget af foundation og får en mere jævn, åndbar og vægtløs følelse på huden. 

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt den neutraliserede min rødme. Jeg afsluttede med Powder-Me SPF30 for et strejf af dækning og solbeskyttelse.

Rebecca K., ansat hos Jane Iredale US.

Relaterede artikler