Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

 

"Det har altid været mere end makeup.
Tak for 30 skønne år."
 

.

30 års jubilæums-logo

Vores historie
- vi fejrer 30 skønne år

Længe før "ren" var der "pleje". Som casting director og producer så Jane Iredale på første hånd, hvordan konventionel makeup underminerede hudens sundhed og undrede sig: "Hvorfor kan makeup ikke være godt for huden?" Målet var højtflyvende, men præmissen var enkel - at skabe effektiv makeup, der plejer huden.

Med lige dele 1. klasses-ingredienser, hudplejefordele og langtidsholdbar farve lancerede Jane Iredale en førsteklasses hudpleje-makeup-hybrid, der revolutionerede skønhedsindustrien. I dag er jane iredale stadig det betroede valg blandt hudplejeprofessionelle, og vores fortsatte engagement i at hjælpe kvinder med at se og føle sig bedst muligt tilpas giver fortsat genlyd over hele verden.

jane iredale er skønhed som kan

Ren makeup kan give smukke resultater

I en skønhedsverden domineret af ​gør ikke sådan og det er forkert, går vi mere i retning af hvad du kan. Makeup, der kan give smukke resultater uden skadelige ingredienser. Makeup, der kan styrke huden med gavnlige plante-ekstrakter. Makeup, der kan fremhæve dig på absolut bedste vis. Vi udfordrer dig til at tænke #BeautyThatCan.

Billede
Billede

Problemhud? Du kan godt bruge makeup

Vores hudstyrkende formler kombinerer smart hudpleje-videnskab og kraftfulde naturlige ingredienser, så du kan nyde godt af makeup med lang holdbarhed på huden, samtidig med at den styrker og plejer din hud.
Lær om makeup, din hud vil elske.

.

Du kan stole på at vi gør det rigtige

Alle vores produkter er fri for duftstoffer, konserveringsmidler og fyldstoffer, der kan forårsage irritation, og vi gennemfører ihærdige test for at sikre, at vores formler er sikre og effektive for selv den mest følsomme hud.

Billede
REFUSE

REFUSE:
Vi nægter at bruge plastemballage, hvor det er muligt

REDUCE

REDUCE:
Reducer vores brug af "jomfru plast" 

REUSE

REUSE:
Tilbyde genanvendelige produkter, hvor det er muligt

RECYCLE

RECYCLE:
Sikre, at vores emballage kan genbruges, hvor det er muligt

Vores engagement i ren makeup

DYREVENLIG

CRUELTY-FREE

NATURAL & ORGANIC

INGEN PARABENER

NON-COMODOGEN

INGEN TALKUM

INGEN FTALATER

Her har du et par af vores
HUDPLEJENDE BESTSELLERS