Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Er makeuppen sikker for alle hudtyper?

Det er vigtigt at vide, at enhver kan være allergisk eller følsom over for noget. Vi har imidlertid fjernet de tre største sensibilisatorer fra vores makeup, syntetisk duft, de fleste syntetiske farvestoffer og syntetiske konserveringsmidler. Vi har også testet hvert produkt for følsomhed på et 50-personers testpanel i et laboratorium. Personer med ekstrem kemisk følsomhed anvender vores makeup med succes. Hvis du er i tvivl, skal du teste produktet på huden på undersiden af armen.

Er det OK at anvende makeuppen på hud med acne og udbrud?

Hvis du er under behandling for acne, skal du først konsultere din læge. Ellers føler vi os sikre på, at vores makeup ikke vil forværre hud med acne, og måske endda afhjælpe det. Vores makeup er fuldstændig ikke-tilstoppende og giver huden mulighed for at trække vejret og fungere normalt. Det dækker også let den rødme, der er almindelig ved udbrud. Vi har haft mange kosmetologer og makeupartister til at rapportere til os, at de har set en forbedring i deres kunders hud, efter at de er begyndt at bruge jane iredale.

Er det nødvendigt at have ekstra solbeskyttelse på når man anvender jane iredales mineraler?

Nej. Du kan, hvis du ønsker det. Vi mener altid, at du ikke kan anvende for meget beskyttelse i solen. Vær dog forsigtig med reaktioner på tilstopninger eller irritation fra ved nogle kemiske solcremer. Da vores mineraler giver et fysisk solfilter, virker den så snart den er påført huden.

Er der SPF i Liquid Minerals?

Nej, men det har ingredienser som Coenzym Q10 og C-vitamin, der hjælper med at reparere solskader. Hvis du anvender et lag Amazing Base over Liquid Minerals, får du beskyttelse op til SPF 20 afhængigt af den anvendte mængde.

Virker pudderet udtørrende?

Nej, det forholder sig helt omvendt. Vores mineraler holder faktisk på fugten mellem huden og makeuppen. Forestillingen om, at pudder kan virke udtørrende kommer fra den høje anvendelse af talkum i de fleste formler - i op til 90%!

Hvad er den bedste farve til at camouflere rødme?

Bestemt ikke grøn! Grønt fungerer fint for kunstnere, der arbejder på lærred, når de vil neutralisere rødt, men det fungerer ikke på menneskehud. Det efterlader en grå, spøgelseslignende undertone, som er meget uattraktiv. Vores baser med gule undertoner skjuler rødme. Vores mest alsidige base med gul undertone er Golden Glow, og det er vores mest populære farve til camouflering. Varm Sienna, Warm Silk og Amber fungerer også godt.

Dækker mineralerne blå mærker eller modermærker?

Ja. Imidlertid kan skyggen af ​​nogle mørke blå mærker synes igennem mineralerne. Prøv at bruge Disappear, den ferskenfarvede Circel\ Delete eller Enlighten for at camouflere det, som pudderet ikke kan. Se mere på de enkelte produkter for at lære at bruge dem.

Hvad betyder det at mineralerne er vandfaste?

Når laboratorieundersøgelserne er afsluttet, kan produkterne kaldes vandfaste (80 minutter) eller vandfaste (40 minutter.) Hvis du bærer vores mineraler og sveder kraftigt eller svømmer, eller du er blevet fanget i regnen, skal du ikke tørre dit ansigt med håndklædet - bare dup det. Du fjerner måske en lille mængde mineraler, men størstedelen forbliver på huden. Hvis du træner i solen, vil det være klogt at børste et andet lag mineraler på, efter at du har duppet ansigtet tørt. 

Lægger mineralerne sig også flot på en ældre hud med linjer og rynker?

Ja, bestemt. Da mineralerne er diskret lysreflekterende, sløres udseendet af fine linjer og rynker og giver en sund glød til huden, så den ser yngre ud. Mat makeup optager lys og giver øjet mulighed for at se “ind” i huden. Efter påføring af mineraler er det nyttigt at spraye huden med en af ​​vores fugtsprays på en hud med mange linjer. Dette fikserer mineralerne, blødgør linjer og giver et dugfriskt look. Teknikken til først at fugte påføringsvampen og derefter duppe mineralerne på hjælper også til at minimere forekomsten af ​​fine linjer, rynker og store porer.

Find svar på flere spørgsmål og teknik-guides på vores makeupblog