Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvorfor mineralmakeup?

Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkiruger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale kombinerer de nyeste farver med fordele for huden, der adskiller sig væsentligt fra den traditionelle makeup.

Du opnår følgende fordele, når du vælger Jane Iredales mineralmakeup:

  • Mineralmakeuppen er non-comedogen, dvs. tilstopper ikke porerne
  • Mineralmakeuppen indebærer en minimal risiko for allergi
  • Mineralmakeuppen indeholder bredspektret UVA – og UVB-beskyttelse (SPF20)
  • Mineralmakeuppen er antiinflammatorisk, dvs. hjælper med at berolige og lindre irriteret hud
  • Mineralmakeuppen er vandafvisende
  • Mineralmakeuppen giver komplet dækning af hudtilstande som acne, rosacea og rødme
  • Mineralmakeuppen er fri for fyldstoffer (f.eks. talkum)
  • Mineralmakeuppen er sammensat af inaktive mineraler som hæmmer bakterievækst
  • Mineralmakeuppen er ikke testet på dyr
Tekst 2

3 vigtige forskelle

Der er 3 områder, hvor Jane Iredales mineralpudder især skiller sig markant ud; Solbeskyttelse, kvalitet og den måde de lægger sig på huden. Med en SPF på minimum 20 i Jane Iredales mineralpudder er du godt beskyttet mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, med et fysisk solfilter. Det særlige ved mineralpudderne er, at de er stærkt vandafvisende – så stærkt, at du kan opholde dig i vandet i op til 40 minutter uden, at din mineralpudder vaskes af!

Kvaliteten af mineralerne er helt i top. Jane Iredale har udviklet de reneste mineraler spækket med vitaminer og antioxidanter. De er skabt uden tilstoppende og udtørrende talkum, kunstige farvestoffer, syntetiske konserveringsmidler eller duftstoffer.

Jane Iredales mineraler er nemme at påføre, og behøver ikke buffes ind, da de lægger sig jævnt, og giver en ensartet dækning og holder længe. Mineralerne er så rene og fine, at de giver en ”soft focus”-effekt, der betyder, at de slører store porer og fine linier. Mineralpudderne er den letteste, fineste dækning du kan opleve - det føles som om du slet ikke har makeup på!

Jane Iredale makeup er en avanceret blanding af mineraler og pigmenter, der er mikropulveriserede gennem beskyttede teknologier og processer for at danne mikroskopiske flade krystaller. Krystallerne overlapper hinanden på huden for at danne et filter, der gør det muligt for huden at ånde og fungere normalt, mens den beskyttes mod luftbårne forurenende stoffer.

Mineralerne har en enestående holdbarhed, at du sjældent vil have behov for at rette på din makeup i løbet af dagen. De silkebløde mineraler er samtidig vandafvisende, så du undgår skjolder og pletter selv under den mest energiske udfoldelse.

Jane Iredales mineralpudder findes i så mange farver, at der findes en pudder til enhver hudfarve, uanset etnisk baggrund.

DYREVENLIG

CRUELTY-FREE

NATURAL & ORGANIC

INGEN PARABENER

NON-COMODOGEN

INGEN TALKUM

INGEN FTALATER