Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

"The most beautiful cosmetic
you can wear is a healthy skin"

image

FEED

Vi anbefaler kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme fordi de nærer huden med en unik kombination af vitaminer og næringsstoffer. De absoberes let og tilfører huden tilstrækkeligt næring, der hjælper med at bevare sund hud, hår og negle. Når din krop udvikler sunde celler fra inderst til yderst, får du det bedste grundlag for at hjælpe den til at se strålende ud udefra.

Feed foto
fortify foto

FORTIFY

Vores BeautyPrep ansigtsrens, toner og fugtcreme er en trio af virkningsfulde hudplejeprodukter, som er udviklet til daglig brug for at forberede og beskytte huden, så makeup lægger sig jævnt og holder længere. BeautyPrep produkterne kan bruges som ansigtspleje hver morgen inden påføring af makeup, og hver aften til at fjerne makeup-rester og pleje huden. BeautyPrep ansigtsrens og toner er certificeret af ECOCERT som værende både naturlige og økologiske. Med disse produkter får du en god og effektiv ansigtspleje, der tager hensyn til dig, og den verden du og vi lever i.

FINISH

Jane Iredale makeup primere, foundation og fugtspray er lige så gode for din hud, som de er smukke at have på. Du kan forbedre dit naturlige look med hudplejende fordele og lysende, bløde effekter af de rene mineraler. 

Finish foto