Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Som din egen hud, bare bedre

Forbedr din naturlige udstråling med rene, effektive mineral-foundations, som er designet til at se godt ud, føles godt og gøre noget godt for huden.

PUREPRESSED® BASE REFILL SPF 20/15

En vægtløs 4-i-1 pudder-foundation, concealer og fast pudder med bredspektret solbeskyttelse med marine- og granatæble-ekstrakter, der beroliger, nærer og beskytter.

BEYOND MATTE LIQUID FOUNDATION

En 3-i-1 primer, foundation og concealer udviklet med en proprietær blanding af sellerifrø- og hørfrø-ekstrakter, der udglatter ujævn tekstur og reducerer glinsende hud.

AMAZING BASE® SPF 20

En silkeagtig, 4-i-1 pudder-foundation, concealer og løs pudder med bredspektret solbeskyttelse med marine- og granatæble-ekstrakter, der beroliger, nærer og beskytter.

GLOW TIME® PRO BB CREAM

En vægtløs, nærende BB creme med strålende satin finish, bredspektret SPF25 solbeskyttelse, lang holdbarhed uden afsmitning.

HYDROPURETM TINTED SERUM

Et ultra-fugtgivende farvet serum med hyaluronsyre og CoQ10, der hjælper med at udglatte, pleje, sløre linjer og udjævne hudtonen med transparent dækning for et dugfriskt, ungdommeligt udseende.

DREAM TINT® FARVET DAGCREME

En let, vandafvisende farvet dagcreme med hyldeblomst-ekstrakt og hvid te, der beroliger og plejer huden.

ER DU STADIG I TVIVL?

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores forhandlere for at prøve de forskellige foundations og farver på din hud, inden du vælger din nye favorit!