Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

BeautyPrep™ - Prep. Set. Go!

Vores BeautyPrep ansigtsrens, toner, serum og fugtcreme er en serie af virkningsfulde hudplejeprodukter, som er udviklet til daglig brug for at forberede og beskytte huden, så makeup lægger sig jævnt og holder længere. BeautyPrep produkterne kan bruges som ansigtspleje hver morgen inden påføring af makeup, og hver aften til at fjerne makeup-rester og pleje huden. BeautyPrep ansigtsrens og toner er certificeret af ECOCERT som værende både naturlige og økologiske. Med disse produkter får du en god og effektiv ansigtspleje, der tager hensyn til dig, og den verden du og vi lever i. Du kan finde detaljerede beskrivelser, ved at klikke dig ind på de enkelt produkter.De vigtigste trin i din ansigtspleje

Når det kommer til en sund og effektiv ansigtspleje, er de vigtigste trin at rense, tone og fugte. Rensningen sikrer, at du slipper af med snavs og eventuelle makeup rester, der kan forårsage tilstopninger, irritationer og andre hudproblemer. Toner er ligeledes en vigtig, men ofte overset, del af en ansigtspleje. En toner Fra Jane Iredale balancerer pH-værdien og forfiner hudens overflade, hvilket skaber basis for at den efterfølgende ansigtscreme absorberes langt bedre og dybere i huden. Toningen er altså i sig selv et vigtigt trin, men er samtidig også afgørende for effekten af det efterfølgende trin. Sidst, men bestemt ikke mindst, er vores ansigtscreme nøglen til en effektiv hudpleje. Her fugtes, næres og plejes huden på daglig basis for at opnå en sund og frisk hud, der altid er klar til en fejlfri påføring af makeup.

Ansigtspleje der skåner hud og samvittighed

Hos Jane Iredale kan du købe økologisk ansigtspleje med omtanke. Vi er et certificeret dyrevenligt makeup-mærke, der er anderkendt af både PETA og Leaping Bunny. Vi undlader konsekvent test på dyr i alle led af vores produktudvikling og fremstilling. Vi har øje for miljøet og tilbyder desuden veganske produkter. Vores høje kvalitet og omtanke sikrer, at du altid kan handle økologisk ansigtspleje, der plejer både hud og samvittighed, hos os.