Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Mineralmakeup versus traditionel makeup

Den smukkeste makeup er sund hud. Jane Iredales mineralmakeup er derfor udviklet som en naturlig forlængelse af din hudpleje. Det er ikke blot en videreudvikling af traditionel makeup – det er en ny teknologi.

Jane Iredales mineralmakeup er så effektiv og sikker at anvende, at den anbefales af plastikkirurger, dermatologer og professionelle kosmetologer over hele verden.

Fordele ved Jane Iredales mineralmakeup

Fire-i-ét produkt
Mineralpudderne giver dig fire produkter i ét produkt: Foundation, pudder, concealer og solbeskyttelse.

Jane Iredales mikroniserede mineralbase består af koncentrerede pigmenter. Det betyder, at vi ikke anvender fyldstoffer som for eksempel talkum for at strække pigmenterne eller farvestofferne*. Da Jane Iredales baser består af koncentrerede pigmenter, kan du med et minimalt produktforbrug opnå en dækning, som er langt bedre end ved normal makeup, da mineralbasen giver dig foundation, pudder og concealer i et produkt. De koncentrerede pigmenter giver dig samtidig solbeskyttelse (SPF20) uden brug af syntetiske ingredienser.

*Pigmenter defineres som uorganiske farver, der er uopløselige i vand, modsat farvestoffer, som er organiske (laves sædvanligvis af kultjære) og er opløselige i vand.

Solfaktor

Mineralpudderne indeholder titandioxid, der er et ikke-kemisk solfilter.
PurePressed Base SPF 20/15 Refill og Amazing Base SPF20 indeholder titandioxid, der giver øjeblikkelig bredspektret og ikke-kemisk solbeskyttelse, der samtidig også er vandafvisende.

Hurtig, let dækning

Hurtig, let dækning

En enkelt påføring giver enestående dækning, fordi produkterne indeholder koncentrerede pigmenter, der hurtigt camouflerer større eller mindre områder.

Du kan påføre Jane Iredale mineralpuddere med en pensel eller svamp og opnå en dækning, der normalt kræver tre produkter. Resultatet er et smukt og strålende look, der føles let.

Non-comedogen og oliefri

Mineralpudderne indeholder ikke tilstoppende mineralske olier, og huden kan derfor ånde normalt. Mineralerne har også anti-inflammatoriske egenskaber og er derfor også gavnlige til hud med tendens til acne eller rosacea.

I et mikroskop ligner mineralkrystallerne fiskeskæl, som overlapper hinanden. Disse krystaller danner et filter, der tillader udveksling af frie gasser. Mineralerne er non-comedogene, det vil sige, at de ikke tilstopper hudens porer og indeholder ingen olier. Jane Iredales produkter indeholder kun olie, når der er tale om plejende produkter som concealers til øjenområdet og læbeprodukter.

Minimal risiko for allergi

Jane Iredales mineralpudder, blush og øjenskygger indeholder ikke parfume, kemiske farvestoffer eller konserveringsmidler.

Allergi og sensibilitet skyldes som regel substanser som kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, parfume og alkohol, der forårsager irritation på eller i huden. Allergiske reaktioner er særligt almindelige i den hud, der på eller anden måde er blevet påvirket som ved et svækket immunforsvar, solskader, kemiske peelinger, laserbehandlinger etc.

Jane Iredale mineralmakeup indeholder ingen sensibiliserende stoffer. Zinkoxid og titandioxid virker anti-inflammatorisk - modvirker betændelse - og kan berolige huden.

Lang holdbarhed

Lang holdbarhed

Mineralerne binder sig til hinanden på huden og sikrer dig dermed en holdbar make-up, indtil du fjerner den med et renseprodukt.

De mineralske partikler gennemgår en mikronisering, som betyder, at de binder sig til hinanden ved anvendelse. Når du påfører mineralerne på en ren hud, vil huden spænde. Det vil dog forsvinde gradvist og holde mineralerne tæt på huden. Resultat: Mineralerne bliver siddende uden at sætte sig i de fine linjer og kan kun fjernes med et almindeligt renseprodukt.

DYREVENLIG

CRUELTY-FREE

NATURAL & ORGANIC

INGEN PARABENER

NON-COMODOGEN

INGEN TALKUM

INGEN FTALATER