Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Flotte bryn er IN!

Velplejede bryn er ret vigtige for dit udseende og kan på en naturlig måde løfte hele dit ansigt. Vi guider dig til hvordan du får flotte bryn ved at forme dine bryn, så de passer til dit ansigt.

Det vigtigste fokus for hele ansigtet er dine øjenbryn, fordi de indrammer dine øjne og er med til at give balance til ansigtet. 

Forstå formen på dine bryn
Du kan se brynene som bestående af tre dele - den inderste eller opadgående del, den midterste del eller buen og den yderste eller nedadgående del. Det ideelle bryn giver et løft og får et smalt ansigt til at virke bredere eller et bredt ansigt til at virke smallere.

Lad dine egne bryn være guide
Lad den medfødte form på dine bryn være din guide, da det er er den form, der er bedst til dit ansigt og dine øjne. Det kan godt være, at du skal korrigere brynet lidt, men vær opmærksom på ikke at gøre det for meget, da hårene ikke altid gror ud igen. Når du retter dine øjenbryn, bør du ikke lave dem for symmetriske - ingen har fuldstændig ens bryn.

Bryn til din ansigtsform
Har du et rundt ansigt, kan du minimere kurven ved at lade den yderste del af brynet pege ud mod den øverste del af øret. Hvis dit ansigt er kvadratisk, bør brynet pege ned til midten af øret. Det bevirker, at afstanden mellem den øverste og nederste del af ansigtet mindskes, hvilket giver balance, Hvis ansigtet er langt, bør brynet være næsten lige og pege ud over øret. Det ovale ansigt har ikke behov for at blive korrigeret for at give balance, men du kan fremhæve brynets harmoni ved, at brynet peger imod den nederste øreflip.

​Find den rette farve til dine bryn

​Find den rette farve til dine bryn

Díne øjenbryn bør hverken være for mørke eller lyse. PureBrow Brow Gel som fås i 7 udgaver og desuden også kan anvendes som en let mascara, den meget præcise PureBrow Precision Pencil, som fås i 6 forkellige nuancer eller PureBrow Shaping Pencil. som er ideel til at forme og definere brynene og fås i 6 nuancer.

TIP: Du bør aldrig anvende sort på dine øjenbryn, da det vil få dit ansigt til at se ældre ud. Du bør fremhæve dine bryn, så de gør dit ansigt blødere og ikke fjerner fokus fra øjnene. 

 

Relaterede artikler