Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Makeupartistens hemmelighed til flotte læber

Trænger dine læber til kærlig opmærksomhed? Så læs her hvordan du får velplejede flotte kysseklare læber. Skab et læbe look alle bemærker!

Der kan være flere årsager til at dine læber enten er tørre eller din læbestift ikke holder - få her tips til naturlige bløde læber.

Har du tørre, skallende læber, kan du med fordel eksfoliere dine læber med en blanding af honning og økologisk rørsukker for blidt at fjerne døde hudceller.

Har du dårlige erfaringer med, at din læbestift løber ud, kan du med fordel påføre concealeren Circle\Delete rundt om læbekanten med Camouflage børsten, da den danner en barriere.

Fugt Camouflage børsten med D2OBalance eller Pommist, og dyp den herefter i en mineralpudder, der er en tone lysere end den, du bruger på huden, for at lave en læbekant. Påfør de våde mineraler rundt langs kanten af læberne for at skabe den form, du ønsker. Teknikken er særlig god til den modne kvinde, som mister farven på læberne, så læbekanten forsvinder.

Påfør PurePressed Eye Shadow - Oyster på midten af over- og underlæben oven på din læbestift og pres læberne sammen, så produkterne blandes - det virker som en highlighter og giver lidt trutmund.

Brug lipliner og tegn læberne op for et mat look.

 

Relaterede artikler