Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Ren og preppet hud - klar til makeup

Forbedr din skønhedsrutine med de effektive BeautyPrep hudplejeprodukter. De fire simple hudpleje-trin plejer ikke bare huden, men giver også en både lettere og flottere makeup-påføring ved at preppe huden allerede fra trin 1.

Vores BeautyPrep ansigtsrens, toner, serum og fugtcreme er en serie af virkningsfulde hudplejeprodukter, som er udviklet til daglig brug for at forberede og beskytte huden, så makeup lægger sig jævnt og holder længere.

Trin 1: Rens huden

Fjern snavs, olie og urenheder med BeautyPrep - Face Cleanser, et fugtende og udglattende micellarvand med antioxidant- og vitaminrige liposomer.

Fordel lidt rensevand på en fugtet eller tør vatrondel og rens huden grundigt på halsen og ansigtet. Brug morgen eller aften.

KØB FACE CLEANSER

Trin 2: Ton huden

Genopbyg hudens barriere og forbered hudens overflade med BeautyPrep - Face Toner, en daglig toner rig på plante-ekstrakter, der forfiner porerne og afbalancerer hudens pH-værdi.

Pump toner på en vatrondel og påfør med opadgående strøg forsigtigt ansigt og hals morgen eller aften.

KØB FACE TONER

Trin 3: Tilfør fugt

Fyld huden med fugt og forhindr fugttab med BeautyPrep - Hylauronic Serum, et let, ikke fedtende serum, der blødgør og ensarter huden.

Påfør 1-2 pump på ansigt, hals og décolleté. Anvend morgen eller aften.

KØB SERUM

Trin 4: Fugt og beskyt

Beskyt huden mod tab af fugt og luftbåren forurening med BeautyPrep - Face Moisturizer, en mild og alligevel effektiv daglig fugtcreme.

Tryk på pumpen og påfør på ansigt, hals og décolleté. Anvend morgen eller aften.

Nu er huden preppet og klar til påføring af makeup.

KØB FUGTCREME

Trin 5: Påfør makeup ...

Relaterede artikler