Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Makeup med solbeskyttelse

Jane Iredales mineralmakeup indeholder titandioxid, der giver øjeblikkelig bredspektret og ikke-kemisk solbeskyttelse, der samtidig også er vandafvisende.

Da Jane Iredale formulerede den første SPF-mineralbase, var det ikke almindeligt at have solfaktor i makeup. I dag er vores multifunktionelle makeup og hudplejeformler anbefalet af The Skin Cancer Foundation, som effektive bredspektret solbeskyttelse. Vores makeup forbedrer din naturlige skønhed, samtidig med at du reducerer de skadelige virkninger af UV-strålerne, der forårsager fine linjer og rynker.

People often ask me what I think is the most potent anti-aging routine you can practice. Without hesitation, it’s sunscreen.

Kan solskader vendes?
Nogle skader kan vendes eller minimeres, men kun hvis huden altid er beskyttet mod solen. Der er mange gode hudplejeprodukter og kosttilskud på markedet i dag, som i væsentlig grad kan hjælpe huden med at reparere solskader. Men de hjælper ikke, hvis de ikke er kombineret med solbeskyttelse - så husk at påføre solcreme og en måske endda en hat!

Hvad kan jeg gøre?
Brug SPF! Jane Iredales mineralbaser har alle et bredspektret solfilter, der beskytter både mod UVA og UVB strålerne. Både den faste og løse mineralpudder fra Jane Iredale har en solfaktor på 20 og beskytter din hud igennem hele dagen.

Husk kroppen og de sarte læber!
Det er ikke kun i ansigtet vi kan få solskader og ældningstegn fra solen. Med Powder-Me SPF30 kan du uden at smøre med creme igennem hele dagen, få den rette solbeskyttelse. Powder-Me kan bruges på hele kroppen inkl. håret og den er endda så mild at den er perfekt at bruge til (utålmodige) børn. Til læberne anbefaler vi LipDrink SPF15, der fugter og giver bredspektret solbeskyttelse og måske et strejf af farve, hvis du vælger en af de farvede udgaver.

Dertil kommer at mineralerne er vandafvisende i op til 40 minutter!

Relaterede artikler