Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Beyond Lash Volumizing Mascara

Få de lange og fyldige vipper du forventer af en traditionel mascara med denne 98% naturligt afledte formel.

NY Beyond Lash™ Volumizing Mascara nærer og styrker vipperne og giver et intenst farvespil og vægtløs, lag-på-lag opbyggelig volumen.

 

 

Lash Volume Amplified.
Clean Benefits Multiplied.

"Mange traditionelle mascaraer indeholder skadelige ingredienser, der kan efterlade vipperne svage og udtørrede. Beyond Lash nærer og beskytter vipperne uden at gå på kompromis med ydeevnen. Det er win-win."

Easy on the Eyes

Beyond Lash Volumizing Mascara indeholder nøje udvalgte ingredienser, som er gode for dig og som er blevet grundigt testet, så de er sikre for selv de mest følsomme øjne.

DERFOR INDEHOLDER BEYOND LASH VOLUMIZING MASCARA:

- Ikke kultjære-farvestoffer
- Ikke parabener
- Ikke teflon

 

Beyond Lash Volumizing Mascara

Come clean

Vores 98% naturligt afledte formel er fremstillet med nærende ingredienser, der forbedrer ydeevnen og leverer den dramtiske volumen som traditionel mascara, blot i en nærende, fleksibel formel for sundere vipper.

Bambus

BAMBUS-STILK-PULVER

Som et naturligt alternativ til nylonfibre, tilfører bambus stilk-pulver både længde og volumen til vipperne.

Basilikum

BASILIKUM-RODEKSTRAKT

En kraftig antioxidant, der hjælper vipperne med at føles mere fyldige og se sundere ud.

Avocado

AVOCADO- OG JOJOBAFRØ-OLIE

Fugtighedsbevarende ingredienser rige på styrkende fedtsyrer, der hjælper med at styrke vipperne og holde dem fleksible.

Solsikke

SOLSIKKE- OG OLIVENOLIE

Naturlige olier, der hjælper med at pleje, beskytte og erstatte skadelige blødgørende ingredienser, såsom petroleum, som kan føles tung på vipperne og have en udtørrende effekt.

Kokos

KOKOS- OG BAOBABFRØ-OLIE

Hjælper med at fugte og tilføre synlig glans til vipperne, samtidig med at den beskytter mod miljøbelastninger. Et alternativ til syntetisk A-vitamin acetat.

Risklidvoks

RISKLIDVOKS

En vegetabilsk voks, der bruges som et vegansk alternativ til bivoks, der hjælper med at give et stærkt, men fleksibelt mascara-lag.